Chokolademousse

Chokolademousse

Måske den bedste chokolademousse i verden. En lækker chokolademousse uden husblas. Nem og lækker chokolademousse opskrift uden husblas.

Ingredients

  • 200 g mørk chokolade min. 50%

  • 4 pasteuriserede æggeblommer

  • 3 pasteuriserede æggehvider

  • 45 g sukker

  • 2.5 dl piskefløde

Directions

  • Godt at vide
  • Der skal bruges 3 skåle opskriften
  • Chokolademousse opskrift
  • Smelt den mørke chokolade og lad chokoladen køle lidt af, mens resten af chokolademoussen laves.
  • I den første skål piskes æggeblommer og sukker til det er lyst og luftigt.
  • I skål nummer to piskes æggehviderne stive.
  • I skål nummer tre piskes der en let flødeskum af piskefløden.
  • Bland herefter den lune chokolade, under omrøring, ned i skålen med æggeblommer og sukker.
  • Tilføj de stive æggehvider ned i skålen og bland det stille og roligt sammen.
  • Til slut skal flødeskummen vendes forsigtigt ned i chokoladeblandingen.
  • Stil chokolademoussen i køleskabet mindst 2 timer, gerne længere.

Chokolademousse uden husblas

Man behøver slet ikke at bruge husblas når man skal lave en lækker chokolademousse – det er den her opskrift et bevis på.
Bare rolig selvom den her chokolademousse er uden husblas, så holder den rigtig fint sin form og dine gæster vil elske den.

Forslag til chokolademousse

  • Chokolademousse kan godt være en anelse tung og derfor går nogle friske bær – gerne syrlige – rigtig godt til som enten pynt eller ved siden af
  • Hvis du gerne vil have chokolademousse i små glas, så fylder du blot dine glas og stiller chokolademoussen på køl i dem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *