Kylling i karry opskrift der er fyldt med smag! Utrolig lækker kylling i karry med grøntsager. Leder du efter en sund kylling i karry? Så prøv den her!
Her har du en lækker opskrift på kylling i karry med fløde – opskriften smager rigtig godt og er tilmed nem at lave. Hvis du starter med at lave risene, så kan du lave selve kylling i karry, men de bliver færdig.
Ingredienser
2 æbler
300 g gulerødder
1 løg
400 g kyllingebryst
3 spsk olie
3 tsk karry
2 spsk hvedemel
0.5 l vand
1 grøntsags bouillonterning
2.5 dl fløde
Ris til fire
Beskrivelse
- Start med at Kog ris til 4 – så er de klar.
- Skræl og skær æblerne og gulerødderne.
- Skær kyllingbryst i strimler og krydder med salt og peber.
- Kom olie i en gryde og steg kyllingen.
- Drys karry over den stegte kylling og rør godt rundt.
- Tilsæt æbler, løg og gulerødder og steg det hele i 2-3 minutter.
- Drys hvedemel ned i gryden og tilsæt herefter vand og grøntsags bouillonterning.
- Tilsæt fløden og lad kylling i karry, simre i 15-20 minutter.
- Smag til med salt og peber.
Tips til opskriften
- Hvis din karrysovs ikke bliver helt så gul som du havde håbet på, så tilføj lidt gurkemeje – det giver sådan en lækker gul farve.
- Cremet kylling i karry med friske grøntsager, går rent ind ved vores børn og kan klart anbefaledes.
Du behøver ikke holde dig 100% til de grøntsager der står i opskriften, tilføj endeligt flere f.eks. forårsløg eller broccoli super godt i - Hvis du får lavet for meget kylling i karry, så kan du blot fryse resterne ned eller tage det med på frokost dagen efter.