Kylling i karry

Kylling i karry

Kylling i karry

https://nem-madplan.dk

Kylling i karry opskrift der er fyldt med smag! Utrolig lækker kylling i karry med grøntsager. Leder du efter en sund kylling i karry? Så prøv den her!

Her har du en lækker opskrift på kylling i karry med fløde – opskriften smager rigtig godt og er tilmed nem at lave. Hvis du starter med at lave risene, så kan du lave selve kylling i karry, men de bliver færdig.

Ingredienser

  • 2 æbler

  • 300 g gulerødder

  • 1 løg

  • 400 g kyllingebryst

  • 3 spsk olie

  • 3 tsk karry

  • 2 spsk hvedemel

  • 0.5 l vand

  • 1 grøntsags bouillonterning

  • 2.5 dl fløde

  • Ris til fire

Beskrivelse

  • Start med at Kog ris til 4 – så er de klar.
  • Skræl og skær æblerne og gulerødderne.
  • Skær kyllingbryst i strimler og krydder med salt og peber.
  • Kom olie i en gryde og steg kyllingen.
  • Drys karry over den stegte kylling og rør godt rundt.
  • Tilsæt æbler, løg og gulerødder og steg det hele i 2-3 minutter.
  • Drys hvedemel ned i gryden og tilsæt herefter vand og grøntsags bouillonterning.
  • Tilsæt fløden og lad kylling i karry, simre i 15-20 minutter.
  • Smag til med salt og peber.

Tips til opskriften

  • Hvis din karrysovs ikke bliver helt så gul som du havde håbet på, så tilføj lidt gurkemeje – det giver sådan en lækker gul farve.
  • Cremet kylling i karry med friske grøntsager, går rent ind ved vores børn og kan klart anbefaledes.
    Du behøver ikke holde dig 100% til de grøntsager der står i opskriften, tilføj endeligt flere f.eks. forårsløg eller broccoli super godt i
  • Hvis du får lavet for meget kylling i karry, så kan du blot fryse resterne ned eller tage det med på frokost dagen efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *