Kylling, ris og grøntsager i fad

Kylling, ris og grøntsager i fad

Kylling, ris og grøntsager i fad

https://nem-madplan.dk

Kylling, ris og grøntsager i fad er en populær og velsmagende hverdagsret, her får du en lækker opskrift der kombinerer saftige kyllingestykker med ris og friske grøntsager i en lækker ovnbagt ret.

Ingredienser

  • 3 deciliter ris

  • 8 dl vand

  • 2 hønsebouillon terninger

  • 1 bundt forårsløg

  • 3 gulerødder

  • 2 rød peberfrugt

  • 1 bundt persille

  • 500-600 g kyllingebryst

  • 2 tsk paprika

  • salt

  • peber

Beskrivelse

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Skyl og skær grøntsagerne i mundrette størrelser.
  • Sæt en gryde over med 8 dl vand med 2 hønsebouillonterninger og bring i kog
  • Mens gryden bringer vandet i kog, gøres restenklar. Hæld de ukogte ris i et ildfast fad.
  • Svits grøntsagerne i lidt olie på en varm pande i 5-10 minutter, derefter hældes grøntsagerne i fadet med de ukogte ris.
  • Skær kyllingebryst ud og krydre dem med salt, peber og paprika.
  • Svits kyllingen i lidt olie på en varm pande i ca. 5 minutter.
  • Placer kyllingestykkerne rundt i fadet og hæld derefter den kogende hønsebouillon over.
  • Stil fadet med kylling og ris i ovnen, og lad det stå i en time.
  • Velbekomme nem ovn ret med kylling i fad med ris og grøntsager.

Tips til opskriften

  • Du kan sagtens skifte kyllingebryst ud med kyllingelår hvis du er mere til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *