One pot pasta med hakket oksekød, som minder om pasta med kødsovs. Utrolig nem pastaret fyldt med smag og friske grøntsager, der laves i EN gryde.
Ingredienser
2 løg (ca. 150 gram)
4 fed hvidløg
4 stænger bladselleri
3 store gulerødder
2 tsk oregano
1 tsk tørret rosmarin
500 gram oksekød
2 dåser hakkede tomater
1.5 dl vand eller rød vin
2 tsk balsamicoeddike
350 gram pasta
Frisk basilikum
Evt. 100 g revet ost
Salt og peber
Beskrivelse
- Hak løg og hvidløg. Vask bladselleri, skræl gulerødderne og skær dem i mundrette bider.
- Varm lidt olie op i en gryde og svits løg og hvidløg indtil løgene er klare og bløde.
- Tilføj hakket oksekød og svits videre indtil oksekødet er brunt af.
- Tilføj gulerødderne, bladselleri, oregano og rosmarin og svits det kort – 1-2 minutter.
- Tilføj hakket tomater, vand/vin og balsamico. Lad kødsovsen simre i ca. 15 minutter, mens du smager til med salt og peber.
- Tilføj pastaen og lav pastaretten simre videre indtil pastaen er tilberedt – 10-15 minutter.
- Rør evt. 100 gram revet ost i.
Tips til opskriften
- Når retten serveres, så anret med lidt friske basilikum blade, det giver prikken over i’et.