En utrolig lækker one pot pasta opskrift med kylling og frisk peberfrugt. Lækker pastaret til pasta elskeren, som hurtig og nem at lave.
One pot pasta med kylling og peberfrugt er en let og nem ret, der kun kræver en enkelt gryde eller en stor pande for at tilberede den.
Retten består af pasta, kylling, skåret i små stykker, peberfrugt, skåret i små stykker, samt andre ingredienser som løg, hvidløg, tomater og krydderier.
Alle ingredienserne kommes i gryden eller panden på samme tid, og koges i ca. 15-20 minutter eller indtil pastaen er “al dente” og kødet er gennemstegt.
Retten kan tilsættes ost, som revet parmesan eller mozzarella, på toppen før servering.
Det er en nem og hurtig ret, der er perfekt til en travl hverdag.
Ingredienser
3 spsk olie
1 løg
1 hvidløg
300 g pasta
300 g kylling
2 peberfrugt
5 dl vand
2.5 dl fløde
1 dåse hakket tomater
1 bouillonterning
1 tsk oregano
1 tsk basilikum
1 tsk cayennepeber (kan undlades)
Beskrivelse
- Hak løg og hvidløg fint samt vask og skær peberfrugten i mundrette tern.
- Skær kyllingen i tern og krydder med salt og peber.
- Hæld olien ned i en stor gryde og steg kyllingen indtil den næsten er gennemstegt.
- Tilføj løg og hvidløg og svits videre indtil løgene er bløde, husk at rør godt rundt.
- Tilsæt: 5 dl vand, 2.5 dl fløde, 300 g pasta, 1 dåse hakket tomater, 1 bouillonterning, 1 tsk oregano, 1 tsk basilikum og 1 tsk cayennepeber (kan undlades).
- Lad pastaretten simre i ca. 15 minutter eller indtil pastaen har fået nok. Tilføj 0.5 dl ekstra vand hvis der er behov.
- Husk at rør rundt løbende.
- Rør peberfrugten rundt i pastaretten.
- Smag til med salt og peber.