Lækker one pot ris med kylling og æbler. En nem risret med kylling og æbler og ikke nok med det er nem og lækker risret, så kræver den kun ÉN gryde.
Ingredienser
2 spsk olie
450-500 g kyllingebryst
300 g gulerødder
2 stk æbler
3 dl ris
0.5 l vand
2 kyllinge bouillion tegneringer
2 tsk karry
1 bundt forårsløg
Beskrivelse
- Skræl gulerødderne og æblerne og skær gulerødderne i mundrette størrelser og skær æblerne i tynde skiver.
- Skær kyllingen i strimler og krydder med salt og peber.
- Varm lidt olie i en gryde og svits kylling strimlerne indtil de har fået lidt farve.
- Tilføj gulerødder, æbler, karry og ris og steg det sammen i ca. 2-3 minutter mens der røres godt rundt i gryden.
- Tilsæt vand og bouillon terninger og lad retten stå at små simre indtil rinsene er færdig – ca. 15 minutter.
- Smag til med salt og peber.
- Hak og server forårsløg ved siden af, som drys.
Tips til opskriften
- Retten er lidt sød, så en fed creme fraiche passer godt som tilbehør.