Lækker pastaret med champignon og bacon. Rigtig nem aftensmad på pasta med svampe og bacon – måske den bedste pastaret med champignon nogensinde!
Ingredienser
3 spsk olie
2 løg
300 g champignon
2.5 dl vand
1 grøntsagsbouillon terning
1.5 dl fløde 38%
250-300 g bacon
200 g frossen spinat
400 g pasta
Salt
Peber
Beskrivelse
- Kog pasta efter anvisningen på pakken.
- Steg bacon på en pande og lad det dryppe af på en tallerken med køkkenrulle.
- Hak løget fint og skær champignon i kvarte.
- Hæld olien i en gryde og steg løg indtil de er bløde.
- Tilføj champignon og steg videre i 2-3 minutter.
- Tilsæt vand og bouillon terning og lad retten simre i 5 minutter.
- Tilsæt fløden og smag til med salt og peber og lad champignonsaucen simre i 10 minutter.
- Vend pasta i champignonsaucen og bland det hele godt rundt.
Tips til opskriften
- Server med sprødt bacon drys ved siden af.