Lækker pastaret med kylling og broccoli. Cremet pastaret med kylling og pesto – lyn hurtig pastaret! Pasta med kylling og broccoli uden fløde.
Ingredienser
400 g kyllingebryst
1 broccoli
1 løg
2 fed hvidløg
100-130 g pesto
350 g pasta/spagetti
Beskrivelse
- Klargør kylling
- Skær sener fra kyllingebrysterne og skær dem i mundrette størrelser – krydr med salt og peber.
- Klargør grøntsagerne
- Pil løg og hvidløg. Hak løget groft og hak eller pres hvidløg.
- Vask broccolien og skær den i mindre buketter. Skær stilken i tynde skiver.
- Lav pastaretten
- Find en gryde og bring vand i kog med salt og kog pastaen eller spagettien efter anvisning på pakken – de sidste 2 minutter tilføjes broccolien.
- Når pastaen og broccolien er kogt færdig, hældes vandet fra og de sættes til side. Varm lidt olie op i gryden.
- Tilføj løg og hvidløg til den varme gryde og svits indtil løgene er klare og bløde.
- Tilføj kyllingestykkerne og svits indtil de har fået til stegeskorpe.
- Skru ved for varmen og tilføj broccoli, pasta og pesto til gryden, mens der røres godt rundt.