En rigtig nem og lækker risret med karry og kylling. En lækker risret med kylling du bare må prøve! En nem risret der laves med kun 1 gryde.
Ingredienser
4-500 g kyllingebryst
1 hønsebouillonterning
2 spsk karry
1 løg
2 peberfrugt
250-300 g gulerødder
400 ml kokosmælk (1 dåse)
3 dl ris
6 dl vand
Salt/peber
Olie til stegning
Beskrivelse
- Hak løgene fint. Skyl og skær peberfrugt i små stave og skræl og skær gulerødderne i skiver.
- Varm 2 spsk olie op i en gryde og tilsæt løgene og kyllinge stykkerne og svits indtil kyllingen har fået lidt farve og løgene er bløde.
- Tilsæt 2 spsk karry og rør godt rundt.
- Tilsæt 5 dl vand, 1 dåse kokosmælk, 4 dl ris og 1 hønsebouillionterning samt peberfrugt og gulerødderne.
- Lad risretten simre i ca. 20 min, indtil risene er færdige.
- Smag til med salt og peber.