Risret med karry og kylling
En rigtig nem og lækker risret med karry og kylling. En lækker risret med kylling du bare må prøve! En nem risret der laves med kun 1 gryde.
Ingredienser
4-500 g kyllingebryst
1 hønsebouillonterning
2 spsk karry
1 løg
2 peberfrugt
250-300 g gulerødder
400 ml kokosmælk (1 dåse)
3 dl ris
6 dl vand
Salt/peber
Olie til stegning
Beskrivelse
- Hak løgene fint. Skyl og skær peberfrugt i små stave og skræl og skær gulerødderne i skiver.
- Varm 2 spsk olie op i en gryde og tilsæt løgene og kyllinge stykkerne og svits indtil kyllingen har fået lidt farve og løgene er bløde.
- Tilsæt 2 spsk karry og rør godt rundt.
- Tilsæt 5 dl vand, 1 dåse kokosmælk, 4 dl ris og 1 hønsebouillionterning samt peberfrugt og gulerødderne.
- Lad risretten simre i ca. 20 min, indtil risene er færdige.
- Smag til med salt og peber.