Lækker omgang stegte ris med karry og kylling. Super nem opskrift på stegte ris med karry – helt perfekt hverdags aftensmad.
Der er ikke mange ben i at lave den her omgang stegte ris med karry og kylling.
Du skal blot stegte lidt kylling, grøntsager og ris – så har du en lækker aftensmad.
Det tager omkring 20-25 minutter at lave opskriften fra start til slut – det kan man som regel sagtens nå i hverdagen.
Ingredienser
3 dl ris
400 g kyllingebryst
200 g ærter
2 peberfrugter
2 fed hvidløg
1 løg
4 æg
3 tsk karry
Beskrivelse
- Klargør stegte ris med karry
- Løg 3 dl ris – se guide her.
- Skræl 1 løg og 2 fed hvidløg – hak både hvidløg og løg.
- Skyl 2 peberfrugter og fjern kernerne. Skær peberfrugterne i skiver.
- Skær 400 gram kyllingebryst i tern og krydr med salt og peber.
- Lav stegte ris med karry
- Varm lidt olie op i en pande og svits løg og hvidløg indtil løgene er bløde.
- Tilføj kyllingestykkerne og svits videre indtil kyllingen har fået lidt farve.
- Tilføj peberfrugt skiverne, 200 gram ærter, 3 tsk karry og steg videre i 2-3 minutter.
- Skru en smule ned for varmen og skub kylling og grøntsagerne til en ene side af wokken og slå 4 æg ud på den side – rør æggene rundt indtil du har røræg.
- Tilføj de kogte ris og rør det hele godt rundt.
Tips til opskriften
- Du kan sagtens erstatte kyllingekødet med andet det kan f.eks. være skinketern eller svine koteletter skåret i tern eller skiver.
- Når du serverer risretten, så kan du med fordel lave en lille skål med saltede peanuts og chili man kan drysse på.
- Du kan selvfølgelig bruge andre grøntsager hvis du ønsker det – retten er ideal til rest grøntsager som blot ligger bag i køleskabet.