Stegte ris med karry og kylling

Stegte ris med karry og kylling

Stegte ris med karry og kylling

https://nem-madplan.dk

Lækker omgang stegte ris med karry og kylling. Super nem opskrift på stegte ris med karry – helt perfekt hverdags aftensmad.
Der er ikke mange ben i at lave den her omgang stegte ris med karry og kylling. 
Du skal blot stegte lidt kylling, grøntsager og ris – så har du en lækker aftensmad.

Det tager omkring 20-25 minutter at lave opskriften fra start til slut – det kan man som regel sagtens nå i hverdagen.

Ingredienser

  • 3 dl ris

  • 400 g kyllingebryst

  • 200 g ærter

  • 2 peberfrugter

  • 2 fed hvidløg

  • 1 løg

  • 4 æg

  • 3 tsk karry

Beskrivelse

  • Klargør stegte ris med karry
  • Løg 3 dl ris – se guide her.
  • Skræl 1 løg og 2 fed hvidløg – hak både hvidløg og løg.
  • Skyl 2 peberfrugter og fjern kernerne. Skær peberfrugterne i skiver.
  • Skær 400 gram kyllingebryst i tern og krydr med salt og peber.
  • Lav stegte ris med karry
  • Varm lidt olie op i en pande og svits løg og hvidløg indtil løgene er bløde.
  • Tilføj kyllingestykkerne og svits videre indtil kyllingen har fået lidt farve.
  • Tilføj peberfrugt skiverne, 200 gram ærter, 3 tsk karry og steg videre i 2-3 minutter.
  • Skru en smule ned for varmen og skub kylling og grøntsagerne til en ene side af wokken og slå 4 æg ud på den side – rør æggene rundt indtil du har røræg.
  • Tilføj de kogte ris og rør det hele godt rundt.

Tips til opskriften

  • Du kan sagtens erstatte kyllingekødet med andet det kan f.eks. være skinketern eller svine koteletter skåret i tern eller skiver.
  • Når du serverer risretten, så kan du med fordel lave en lille skål med saltede peanuts og chili man kan drysse på.
  • Du kan selvfølgelig bruge andre grøntsager hvis du ønsker det – retten er ideal til rest grøntsager som blot ligger bag i køleskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *