Svensk pølseret med rodfrugter

Svensk pølseret med rodfrugter

Svensk pølseret med rodfrugter

https://nem-madplan.dk

En sund og alternativ opskrift på svensk pølseret med rodfrugter. Lækker og sund opskrift der er nem af lave.

Ingredienser

  • 2 spsk olie

  • 500 g kartofler

  • 500 g gulerødder

  • 350 g pastinak

  • 400 g pølser

  • 1 løg

  • 4 tsk paprika

  • 150 g tomatpuré

  • 3 dl mælk

  • 2.5 dl fløde

  • Salt

  • Peber

Beskrivelse

  • Skræl og skær kartoflerne, gulerødderne og pastinak i mundrette størrelser og kog dem indtil de næsten er færdige.
  • Hak løget fint samt skær pølserne i mundrette størrelser.
  • Tilføj olien til en gryde og svits løgene indtil de er bløde og tilsæt herefter pølserne og svits indtil pølserne har fået lidt stegeskorpe.
  • Tilsæt 4 tsk paprika, 500 g kartofler i tern, 500 g gulerødder i tern, 350 g pastinak i tern, 3 dl mælk, 2.5 dl fløde og 150 g tomatpuré og lad retten simre i 10-15 minutter – rør rundt løbende.
  • Smag til med salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *