Lækker vegetarisk gryderet der er smagfuld og super nem at lave. Nem vegetarisk gryderet fyldt med smag.
Ingredienser
2 løg
2 fed hvidløg
2 porre
1 aubergine
1 dåser hakket tomater
3 dl røde linser
6 dl vand
1 grøntsagsbouillon
1 spsk karry
1 spsk spidskommen
Salt
Peber
Ris til 4
Beskrivelse
- Skræl løg og fed hvidløg. Hak løg og hak/pres fed hvidløg.
- Rengør aubergine og porre. Skær både aubergine og porre i mundrette bider.
- Find en gryde og svits løg og hvidløg indtil løgene er bløde og klare.
- Tilføj porre og aubergine og svits videre i et par minutter.
- Tilsæt 1 spsk karry og 1 spsk spidskommen og svits videre i ca. 1 minut.
- Tilsæt 6 dl vand, 1 dåser hakket tomater, 1 grøntsagsbouillon og 3 dl røde linser.
- Lad gryderetten simre i ca. 15 min og smag til med salt og peber.
- Kog ris til 4, mens gryderetten står og simre.