Vegetarisk paprikagryde

Vegetarisk paprikagryde

Vegetarisk paprikagryde

https://nem-madplan.dk

Vegetarisk paprikagryde når det er bedst! Man kan sagtens lave paprikagryde vegetarisk, mens den fyldt med smag.

Ingredienser

  • 2 løg

  • 3 fed hvidløg

  • 1 squash

  • 2 røde peberfrugt

  • 200 g gulerødder

  • 1 dåse kidneybønner

  • 3 spsk tomatpure

  • 2 spsk paprika

  • 1 tsk stødt chili

  • 2.5 dl fløde 38%

  • 1 grøntsagsbouillon

  • Salt

  • Peber

  • Ris til 4

Beskrivelse

  • Vegetarisk paprikagryde
  • Skræl løg og fed hvidløg. Hak løg og hak/pres fed hvidløg.
  • Vask og skær squash og peberfrugterne i mundrette stykker.
  • Skræl gulerødderne og skær den i skiver eller riv på rivejern.
  • Find en stor gryde og svits løg og hvidløg i fedtstof indtil løgene er bløde og klare.
  • Tilføj squash, peberfrugt og gulerødderne og steg videre i ca. 5 minutter.
  • Tilføj paprika, stødt chili, tomatpure og dræn kidneybønnerne og tilføj dem til gryden og steg videre i ca. 5 minutter.
  • Tilføj fløden og grøntsagsbouillon og smag til med salt og peber, mens gryderetten simre.
  • Mens gryderetten simre, så laves der ris til 4.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *