Vegetarisk paprikagryde når det er bedst! Man kan sagtens lave paprikagryde vegetarisk, mens den fyldt med smag.
Ingredienser
2 løg
3 fed hvidløg
1 squash
2 røde peberfrugt
200 g gulerødder
1 dåse kidneybønner
3 spsk tomatpure
2 spsk paprika
1 tsk stødt chili
2.5 dl fløde 38%
1 grøntsagsbouillon
Salt
Peber
Ris til 4
Beskrivelse
- Vegetarisk paprikagryde
- Skræl løg og fed hvidløg. Hak løg og hak/pres fed hvidløg.
- Vask og skær squash og peberfrugterne i mundrette stykker.
- Skræl gulerødderne og skær den i skiver eller riv på rivejern.
- Find en stor gryde og svits løg og hvidløg i fedtstof indtil løgene er bløde og klare.
- Tilføj squash, peberfrugt og gulerødderne og steg videre i ca. 5 minutter.
- Tilføj paprika, stødt chili, tomatpure og dræn kidneybønnerne og tilføj dem til gryden og steg videre i ca. 5 minutter.
- Tilføj fløden og grøntsagsbouillon og smag til med salt og peber, mens gryderetten simre.
- Mens gryderetten simre, så laves der ris til 4.