Wok med kylling og nudler, der er nemt at lave! Lækker wok opskrift med kylling og friske grøntsager. Nem og børnevenlig wok opskrift.
Ingredienser
400 g kyllingebryst
250 g champignon
250 g gulerødder
1 bundt forårsløg
2 fed hvidløg
2 røde peberfrugter
1 ds babymajs (410/200g)
1 ds bambusskud (230/140g)
1 tsk tørret ingefær
2 spsk soya
250 g nudler
Sesamfrø til drys
Salt
Peber
Beskrivelse
- Skær sener fra kyllingebryst og skær dem i tynde skiver – krydr med salt og peber.
- Rens champignon og skræl gulerødderne. Skær champignon i mundrette størrelser og skær gulerødderne i tynde stave.
- Rengør forårsløg og skær dem i tynde skiver. Vask peberfrugterne og skær dem i mundrette størrelser. Skræl fed hvidløg og pres eller skær dem i små stykker.
- Varm en wok op med lidt olie og svits kyllingen sammen med forårsløg og hvidløg – indtil kyllingestykkerne har fået lidt stegeskorpe.
- Tilføj champignon, gulerødderne og peberfrugterne og svits det hele 2-3 minutter.
- Tilføj 1 tsk tørret ingefær og 2 spsk soja. Hæld vandet fra babymajs og bambusskud og tilføj dem til wokken.
- Lav nudler efter anvisning på pakken – mens du smager wokretten til med salt (soya) og peber.
- Tilføj de færdige nudler til wokken og bland det hele godt sammen.
Tips til opskriften
- Server med sesamfrø til drys og ekstra soya.
- Hvis du er til stærk mad, så er den er wokret en rigtig lækker basis.
Hak 1-2 friske chili i og tilføj 1 tsk cayennepeber.
Et godt tip er at tilføje lidt hvidt brød til hvis du laver retten stærk. Det er måske ikke alle ved selskabet der er til stærk mad og det hvide brød tager lidt af det stærke – og brød med smør er altid lækkert.