En fantastisk paprikagryde med mørbrad, bacon og pølser. En super lækker opskrift på paprikagryde der tilmeld er nemt at lave.
Ingredienser
2 spsk olie
500 g svinemørbrad
250-300 g bacon i tern
1 dåse cocktailpølser
300 g champignon
200 g gulerødder
1 aubergine
2 peberfrugter
2 løg
1 hvidløg
140 g tomatpure
1 bouillonterning svin
4 dl vand
2 ½ dl fløde
2 spsk paprika
salt og peber
Ris til 4
Beskrivelse
- Skær sener og fedt fra mørbraden og skær den i skiver.
- Skræl og skær gulerødder i skiver, rens og skær champignon i kvarte, skær peberfrugt og auberginen i tern og hak løg og hvidløg fint.
- Svits bacon i en stor gryde.
- Tilsæt mørbrad, champignon, løg og hvidløg i gryden og svits det hele et par minutter.
- Tilsæt gulerødderne, auberginen, paprika og peberfrugt og svits i ca. 2 minutter.
- Tilføj fløden, bouillonterningen, tomatpuren og lad paprikagryden simre i 15-20 minutter – gerne længere hvis der er tid til det.
- Kog ris til 4 – mens paprikagryden simre.
- Jævn evt. retten med mel og vand og smag til med salt og peber.
l